14 januar 2007

Juleoppsummering

Da var det på tide med en liten oppsummering av høydepunkter fra juleferien 06/07, i stikkordsform:

Treffe familien igjen, båttur på Niger, besøk til en fulanilandsby, miniskiutforkjøring på sand, kuoverfart, mye sjokoladespising, tre dagers tur til byen ved verdens ende (Timbuktu), lesing av norske tegneserier, kameltur i ørkenen, pinnekjøtt, sanddynekjøring med firhjulstrekker, fest og julegudstjeneste med menigheten, frisbeegolf i hagen, feiring av nyttårsaften med alle norske i Douentza, besøk til Dogonland (et fjellområde hvor folkeslaget Dogon bor), terrengkjøring med firhjuling, besøk til den muslimske pilgrimsbyen Djenné (hvor bla. moskéen, som er verdens største jordbygning, ligger), bo og spise gratis på hotell(takk mam+pap), henging i hovedstaden Bamako, landskamp i fotball (Norge-Mali 2-3), elbasspilling og mye kvalitetstid med mamma, pappa og storebror Kristian.


Familien hadde med så mange norske varer at man kunne mistenke dem for å ha ribbet en hel matbutikk. Noe jeg egentlig synes er helt greit!


I mangel på snø i hjemlandet måtte familien Vatne helt til Douentza for å teste skiformen. Nedenfor ser vi pappa Helge i fin flyt nedover sanden.



På vei inn i Sahara med retning mot en oase av en Tuareg* leir. På kamel selvfølgelig!
*et ørkenfolk


Sheik Sigurd ”Ben Redic Fy Fazan” Vatne nyter som vanlig det livet har å tilby.


Til de spesielt interesserte:
- Helstekt smakte til forventningene.
- Flere bilder fra juleferien finner du på bloggen til bror Kristian og på flickr siden hans.