Grillmat med stor G
Ønsker du å arrangere et grillselskap det vil gå gjeteord om i flere tiår? Da er fylt kamel tingen. Her kommer oppskriften. Lykke til!
INGREDIENSER:
1 hel kamel medium størrelse
1 helt lam
20 medium kyllinger
60 egg
12 kilo ris
2 kilo pinjenøtter
2 kilo mandler
1 kilo pistasjenøtter
2 kg pepper
Salt til smak
450 liter vann
FREMGANGSMÅTE:
Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt. Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.
Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.
Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.
INGREDIENSER:
1 hel kamel medium størrelse
1 helt lam
20 medium kyllinger
60 egg
12 kilo ris
2 kilo pinjenøtter
2 kilo mandler
1 kilo pistasjenøtter
2 kg pepper
Salt til smak
450 liter vann
FREMGANGSMÅTE:
Flå, rens og vask kamelen, lammene og kyllingene. Kok de møre i en stor gryte med vann, pepper og salt. Kok risen luftig og stek nøttene lett brune. Kok eggene hardkokt og skrell dem.
Bland nøtter, egg og halvdelen av risen. Fyll kyllingene med blandingen. Fyll lammet med kyllingene. Og fyll så kamelen med lammet og litt mer ris. Sy igjen kamelen med en solid tråd og grill den brun på en stor trekullgrill.
Ved servering så spres resten av risen utover ett stort fat og kamelen legges oppå. Kan evt pyntes med egg og nøtter hvis det er noen igjen.
2 Comments:
fantastiskt morsomt! har du funnet på den helt selv?
Nope, fant oppskriften på http://www.matoppskrift.no
De har oppskriften på det meste...
Legg inn en kommentar
<< Home